INGEN RAST INGEN RO

Husmorsbloggen om smarta fix och trix för hemmet & familjen samt en hel del virkning och stickning. I mars lämnade familjen Stockholm för drömhuset i Kalmar. Allt detta kryddat med en liten nypa rock n' roll. Hey ho - lets go!

I bild

Kategori: Så jag säger det

Senaste tiden har varit minst sagt maxad med bestyr. Roliga sådana visserligen, men inte att det tar ut sin rätt. Slocknade på soffan kl 20 igår. Där var den fettisdagen. Jag som skulle baka och slå allt som hittills smakats med hästlängder. Istället var fotografen här hemma och fotade inför annonsen som skall komma ut idag. Jag som fixat och trixat för att få till hemmet har nu fått fixat och trixat om för att det skall "passa in". Bland annat köpt nytt matbord och stolar, kört iväg övriga möbler, sonens möbler och fix har eliminerats och gröna äpplen och mashmallows ligger upplagda i skålar här och var. Vi får se. Kanske länkar senare till annonsen så får ni se.
Apropå fotografering. Var hos fotografen med pojken i måndags. En fotograf jag hittade på Facebook. En superfotograf! Var där igen igår för att välja ut bilder. Som om det inte är svårt nog att välja ändå. Som grädde på moset och som lök på laxen visade det sig att det denna månad är halva priset just nu på barnfotografering och 25 % på förstoringar. Ibland ska man ha lite flax.
Nä, men om man skulle göra ett ryck och plocka fram alla grejer man behöver...