INGEN RAST INGEN RO

Husmorsbloggen om smarta fix och trix för hemmet & familjen samt en hel del virkning och stickning. I mars lämnade familjen Stockholm för drömhuset i Kalmar. Allt detta kryddat med en liten nypa rock n' roll. Hey ho - lets go!

Mitchmatchat

Kategori: Bra grejer

En annan liten sak som fick följa med hem igår från Åhléns var denna tjusiga termomugg. Den jag fick i julklapp blev jag väldans förtjust i och jag insåg snabbt va trist att inte kunna bjussa på en varm kopp när någon äntligen vill haka på en långrunda. Många fina att välja mellan gjorde valet som vanligt lite svårt, men då min snälla farsa är den som oftast hänger med så föll valet på att matcha denna med hans brandoranga täckbrallor. Matchar både brallorna och vagnen med andra ord. Mycket snack om matchande här på bloggen, med det är ju de där små, små sakerna som gör det så skojigt - tycker jag.
Nyårsafton idag. Får passa på att önska gott slut och gott nytt! Idag blir det lekland, god middag och givetvis hockey 22:00. Brukar kanske inte bli så värst till mig av matprogrammen på TV, men den där saltdegen som Tina bakade in en stek i MÅSTE jag bara testa. Verkade verkligen helfläng. Återkommer helt klart om det.
GOTT NYTT ÅR!