Kyling som man säger i Skåne
Kategori: Babybabbel, Barnmat, Barnsnack, Recept
2 färska kycklingfiléer
1 skvätt rödvinsvinäger
1 pytteskvätt kinesisksoja
paprikapulver
timjan
svartpeppar
lika delar grädde och crémefraîche
In med allt i ugnen pang bom på 225 grader tills kycklingen är klar.

Tadaa! Vi som bara haft gasugn tills nu gör att jag känner mig helt begeistrad över den fina färg maten numera får.

Finskuren kyckling

Precis som vanligt fryser jag in i mina silikonformar. Först portionerar jag ut köttbitarna och därefter lite sås ovanpå efter tycke och smak.
Fryser in, plastar och så plockar jag fram och blandar med olika tillbehör.
Åt oss övriga i familjen gjorde jag precis samma till middag, men tillsatte även salt och tabasco. I vanlig ordning när jag brassar krubb försöker jag balansera salt, syra och sötma. Då brukar det gå ner.